Het huis, waarvan het grootste gedeelte bestemd is voor de gasten, werd erg smaakvol ingericht. De woon- en eetkamers op de begane grond zijn uiterst geschikt voor grote groepen en/of sportieve bijeenkomsten. Een grote ontspanningsruimte biedt enorm veel mogelijkheden voor de gasten.

S'heerenhoef beschikt over 8 dubbelkamers en 1 enkelkamer. De kamers zijn zeer verzorgd en werden smaakvol ingericht. Mooie zachte kleuren, stijlvolle meubelen zorgen voor een heel ontspannen gevoel. Elke kamer beschikt over een lavabo, douche en toilet.

Beneden is er een kamer die de mogelijkheid biedt aan rolstoelgebruikers om te kunnen genieten van een heerlijk verblijf in een naar hen aangepaste ruimte. Deze kamer heeft een grote inloopdouche, lavabo en toilet.

ENKELE AFBEELDINGEN VAN ONZE B&B, DE MOOIE TUIN EN OMGEVING!

Klik om te vergroten!!! Klik om te vergroten!!! Klik om te vergroten!!! Klik om te vergroten!!! Klik om te vergroten!!! Klik om te vergroten!!! Klik om te vergroten!!! Klik om te vergroten!!! Klik om te vergroten!!! Klik om te vergroten!!! Klik om te vergroten!!! Klik om te vergroten!!! Klik om te vergroten!!! Klik om te vergroten!!! Klik om te vergroten!!! Klik om te vergroten!!! Klik om te vergroten!!! Klik om te vergroten!!! Klik om te vergroten!!! Klik om te vergroten!!! Klik om te vergroten!!! Klik om te vergroten!!! Klik om te vergroten!!! Klik om te vergroten!!! Klik om te vergroten!!! Klik om te vergroten!!!